Livrare comanda

Livrare Comanda

Statusul unei comenzi

 

Comenzile înregistrate pe www.rohandwork.ro pot fi urmărite direct din contul tău, accesând “Istoric comenzi”.

Tot în “Istoric comenzi” poţi vedea comanda detaliată accesând butonul “Detalii”.

 

Livrarea in Bucuresti si in Tara

 

In Bucuresti este gratuita daca clientul ridica comanda de la sediul nostru

Prin curier pretul pentru livrare este de 25 ron in zonele standard , daca adresa se afla inafara ariei standard se percepe o taza de 2 ron pe kilometru.

NOTA: Timpul de executie este de minim 5/6 zile lucratoare.

In perioada cu multe comenzi timpul de executie al comenzii poate creste si din acest motiv va recomandam ca si comanda sa fie data din timp (cel putin 2 saptamani inainte de ziua evenimentului ).

 

Informatii utile

 

Timpii de livrare sunt valabili din momentul finalizarii comenzii și exceptând zilele nelucrătoare.

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate din sediul RoHandWork.

RoHandWork NU vinde/livrează în străinătate.

Puteţi cere informaţii sau modificări asupra comenzilor dvs. accesând numărul de telefon şi/sau adresa de e-mail a agentului responsabil pentru comanda dvs..

 

În cazul livrărilor prin curierat este recomandat ca după recepționarea comenzii, produsul/produsele sau ambalajul să fie verificat/e pentru a nu prezenta defecțiuni fizice cauzate de transport. Este recomandat ca verificarea să fie făcută cât mai repede după recepționarea comenzii( cel mult 24 ore ), iar sesizarea făcută în maxim 24 de ore de la receptie la adresa de e-mail : office@rohandwork.ro. Sesizarea trebuie să conțină informații despre comandă, despre starea produsului si 3-5 poze cu produsul / ambalajul in care sa se indice eventualele probleme ( deteriorare, neconformitate ). Sesizăriile făcute mai târziu de 24 de ore din momentul recepționării comenzii nu vor fi luate în considerare. *

 

NOTA:  Acest termen este aplicabil și pentru comenzile ridicate de la sediu și ale căror produse nu au fost verificate.

 

Nu sunt luate in considerare reclamatiile ulterioare receptiei in cazul in care nu au fost respectate recomandarile RoHandWork

 

Returnarea produselor

  • Atentie!

Produsele facute pe comanda personalizata, nu se poate returna.  Comenzile sunt facute dupa indicatiile trimise de catre client si nu sunt acceptate conditiile de retur, dar ne asumam responsabilitatea de a remedia eventualele neconcordante.

 

Ne dorim o colaborare cat mai frumoasa cu toti clientii nostrii, de accea va sfatuim sa ne contactati imediat dupa preluarea produsului comandat daca ati constatat ca ceva nu este pe placul dumneavoasta.

Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Cu toate acestea, vom face tot posibilul ca orice produs comandat se se potriveasca in tocmai cerintelor dumneavoastra revenind asupra remedierii problemelor aparute la finalizarea comenzii.

Toate cererile de retur se adreseaza in scris pe adresa de email office@rohandwork.ro.

In cazul in care produsele livrate nu sunt cele comandate de tine te rugam sa ne contactezi imediat pentru a putea inlocui produsele primite cu cele corecte. Costurile de retur vor fi suportate de catre ROHANDWORK SRL.

 

Va multumim!

 

În Bucureşti:

Nume: Costin Mavrig

E-mail: office@rohandwork.ro